Moderne Werkplek Specialist Moderne Werkplek Specialist …

Deltion College
in Zwolle, Overijssel, Netherlands
Permanent, Full time
Be the first to apply
4359
Deltion College
in Zwolle, Overijssel, Netherlands
Permanent, Full time
Be the first to apply
4359
Binnen ons team Informatisering & Automatisering (I&A) zijn we vol in ontwikkeling en bezig met allerlei nieuwe projecten. Wat voor jou? Solliciteer!

Moderne Werkplek Specialist
Zwolle, 40 uur per week

Je wordt blij van het creëren, beheren en optimaliseren van een moderne werkplek. Als Moderne Werkplek Specialist verzin je slimme oplossingen voor onze collega’s en denk je samen met ons na over hoe de moderne werkplek er in de toekomst uit gaat zien. Je hebt een sterke oriëntatie richting het productportfolio van Microsoft.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Binnen ons team Informatisering & Automatisering (I&A) zijn we vol in ontwikkeling en bezig met allerlei nieuwe projecten. Binnen I&A maak je deel uit van het team technisch management. Het team ondersteunt de gebruikersorganisatie o.a. met het beheer en inrichten van de backoffice, diverse onderwijs-applicaties en overige IT-systemen. Het team is verantwoordelijk voor alle IT infra-diensten zoals; moderne werkplek, (azure)servers, virtualisatie, storage, back-up, netwerk en database services.

Jouw rol daarin is als kartrekker fungeren voor het ontwerpen, realiseren, beheren, en borgen van onze moderne werkplek voor onze collega’s in het onderwijs. Je gaat daarbij mee qua markttrends en houdt alles up-to-date. Je ziet het als een uitdaging om samen de toekomst van onze moderne werkplek vorm te blijven geven. Je hebt kennis van de Microsoft werkplek (Windows, Microsoft365, Endpoint manager, etc). Heb je ook een certificaat? Dan is dat zeker mooi meegenomen.

De werkzaamheden van het team bestaan uit:

 • Ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze (Microsoft) moderne werkplek (Multi-OS incl. MDM/MAM).
 • Deltion collega’s helpen met het analyseren en oplossen van problemen vanuit de tweede lijn.
 • Integratie van Microsoft 365 diensten i.c.m. de moderne werkplek.
 • Borgen van de security van de werkplek.
 • Packaging, virtualisatie en distributie van software.


Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jij bent
Een echte kartrekker en je wilt je blijven ontwikkelen in je vakgebied. Je hebt een grote passie voor IT en bent bereid om je te verdiepen in nieuwe technieken en ontwikkelingen. Je bent in staat om je teamleden te enthousiasmeren, naar een hoger niveau te helpen en naar toekomstige mogelijkheden te kijken. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig en beschikt daarnaast over een analytisch vermogen en een proactieve, nauwkeurige werkhouding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over de nodige organisatie-sensitiviteit. Verder zien we graag het volgende op je cv:

 • Mbo+-/hbo-werk- en -denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Endpoint manager, distributie & onderhoud van Windows 10, Microsoft 365 en System Center (SCOM, VMM, DPM, SCCM).
 • Kennis van en ervaring met overige Microsoft producten is een pre.


Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een maximaal bruto maandsalaris van € 4.359,- en een eindejaarsuitkering van 8,33% (inpassing gebeurt op basis van ervaring en genoten salaris).
 • Meer dan 8 weken verlof per jaar.
 • Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen met betrekking tot je werk.


Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton! Vul uiterlijk 30 juni 2021 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Arjan Scheve (manager operations I&A), telefoonnummer: 038-8503310.

Kijk op www.deltion.nl/werken-bij-deltion voor meer informatie over ons.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deltion College logo
More Deltion College jobs
More Jobs Like This
See more jobs
Close
Loading...
Loading...