Sr Digital Marketeer

  • Competitive
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
  • Permanent, Full time
  • ABN AMRO Bank
  • 16 Dec 17 2017-12-16

Sr Digital Marketeer

  • Location: Amsterdam , Nederland
  • Area of expertise: Digital Banking
  • Organization: ABN AMRO Bank N.V.


In het kort
Commerciële resultaten behalen samen met een top-klantbeleving en dat allemaal online!

Je werk
Je bent resultaatverantwoordelijk voor het in de markt zetten en gebruik van online (self-service) functionaliteiten voor onze klanten, waarbij je gebruik maakt van on- en offline data en stuurt op de beste klantbeleving. Daarnaast ben je de aanjager van de kanaalverschuiving naar online. Je hebt de drive om op hoofdlijnen de complexiteit van de technische en procesmatige ontwikkelingen rondom internet -en mobiel bankieren te begrijpen, zonder zelf de specialist te worden. Je bent resultaatgericht en snapt de Agile mindset. Richting interne stakeholders zorg je voor draagvlak voor nieuwe initiatieven. Je bent altijd op de hoogte van marktontwikkelingen en best practices in online self servicemarketing. Blik naar buiten dus; ook als het gaat over de concurrent. Deze inzichten vertaal je direct naar goed converterende, klantvriendelijke proposities en bankbrede campagnes in het online service domein.

Je werkomgeving
Als Sr Digital Marketeer binnen de e-commerce-afdelingen ben je lid van een multidisciplinair team met een eigen focus. Kanalen, Advies en Service. Je werkt nauw samen met online data- of optimalisatie specialisten, online model & form developers, copywriters en contentmanagers.

Je collega's hebben digitaal dna en nemen hun werk en onze klanten zeer serieus. Los van traditionele bankhiërarchieën werk je in gelijkwaardige, multidisciplinaire teams aan vernieuwende oplossingen. Misschien wel helemaal anders dan wat we nu kennen. Het zou zomaar kunnen. Zolang het past bij 'de bank van morgen', is er zat ruimte voor creatieve ideeën.

Je profiel
Commercieel, creatief, ondernemend en exact snappen hoe je klanten online bereikt. Dat zijn de talenten die we absoluut bij je terug willen zien. Ook begrijp je volledig hoe je online verleidt en wat er nodig is voor conversie van bezoeker naar actieve gebruiker van self service functionaliteiten. Je hebt de drive om samen met je collega's resultaten te boeken. Als het om online salesexpertise gaat, ben je een voorbeeld voor je collega's.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

• academisch werk- en denkniveau, met minimaal zeven jaar ervaring binnen het online domein;
• kennis van en ervaring met (innovatieve) online sales en leadgeneratie, campagnes, social mediamarketing, mobile marketing en targetting;
• ervaring met e-commerce binnen een multichannel-omgeving, bij voorkeur binnen en buiten een financiële omgeving;
• ervaring met Self -service domeinen is een pre.

We bieden
Als Sr Digital Marketeer heb je de mogelijkheid om samen met je collega- teamleden de strategie en visie van Digital Banking te vertalen naar een succesverhaal. Digitale kanalen vermarkten, online klanten krijgen en nieuwe toepassingen in de markt zetten. Alle drie ABN AMRO-speerpunten waarin Digital Banking een cruciale rol heeft. Daarom zijn er genoeg middelen en budget beschikbaar om jou mee te laten bouwen aan de bank van morgen.

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Zo kun je uitgroeien tot de professional die je wilt zijn. Uiteraard hoort daar een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken.
In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Robert van den Boogaard, Talent Acquisition Specialist, robert.c.van.den.boogaard@nl.abnamro.com . We maken graag kennis met je.