Consultant Finance & Enterprise Performance - Products industriegroep

 • Competitive
 • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
 • Permanent, Full time
 • Accenture
 • 14 Dec 17 2017-12-14

See job description for details

Job description
(Senior) Consultant Products - Finance

Functieomschrijving
Als (Senior) Finance Management Consultant binnen Accenture's Operating Group Products ben je betrokken bij grootschalige verandertrajecten die de kern van de bedrijfsvoering van onze klanten raken. Je helpt bedrijven bij het bepalen van de Finance strategie en het organisatiemodel en je optimaliseert bedrijfsprocessen zoals "order to cash", "procure to pay" en "record to report". Daarnaast support je de Finance organisatie om waarde te creëren of kosten te reduceren, door middel van bijvoorbeeld Enterprise Performance Management of Zero Based Budgeting. Je bent in staat uitstekend met je klantrelaties te communiceren, zowel op C-level als op operationeel niveau. Je zal primair opereren vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar bent internationaal inzetbaar. Afhankelijk van je ervaring start je als consultant of manager. Als consultant ben je als adviseur betrokken bij het analyseren van complexe problemen en het implementeren van de juiste oplossing. Als manager geef je leiding aan (junior) consultants binnen je projectteam en ben je verantwoordelijk voor het slagen van het project.

Deze rol biedt uitstekende mogelijkheden om jouw kennis en ervaring in de praktijk toe te passen en uit te breiden. Je werkt met of stuurt multidisciplinaire en vaak internationale teams aan. Je krijgt toegang tot Accenture's kennis kapitaal en maakt gebruik van de ervaringen die opgedaan zijn bij vergelijkbare projecten. Daarnaast leer je Accenture's standaarden en uniforme werkwijze te hanteren. Ervaren consultants en managers geven on-the-job coaching, evalueren regelmatig jouw prestaties en geven concrete feedback die je verder helpen in je carrière.

Plaats in de organisatie
Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 320.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven.

Je zal als (Senior) Consultant deel uitmaken van de industriegespecialiseerde Operating Group Products. Products bedient klanten binnen vier branches: AIIT (Auto, Industrial, Infrastructure & Travel), Consumer Goods & Services, Life Sciences en Retail.

Basic qualifications

Kwalificaties
Je bent gericht op samenwerking en verandering en goed in het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van Finance. Je hebt een academische vooropleiding en een focus op resultaatgericht werken. Je bezit overtuigingskracht en durft verantwoordelijkheden te nemen. Maar bovenal heb je de ambitie om doelen te realiseren.

 • Minimaal een afgeronde Masteropleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van Finance (eg. Performance Management, Accounting, Controlling, Treasury);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de Products industrie;
 • Consultancy ervaring is een pre;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring binnen een internationale omgeving is een pre.
Wij bieden
Een werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega's uit binnen- en buitenland aan uitdagende projecten voor de top van het nationale- en internationale bedrijfsleven. Binnen Accenture bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zal onder andere trainingen gaan volgen op internationale locaties samen met collega's uit verschillende landen. Ook krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan het vooruitstrevende Corporate Citizenship Programma.

Bovendien bieden wij je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 13e maand en vakantiegeld, welke je vrij kan besteden binnen een flexible benefits tool;
 • Een aantrekkelijk bonusprogramma;
 • Een uitgebreide en flexibele mobiliteitsregeling;
 • Een pensioenregeling ingericht op je persoonlijke situatie;
 • Een laptop en smartphone waar je ook mee privé mag bellen;
 • Een onkostenvergoeding;
 • Korting op aandelen Accenture.
Interesse?
Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct online via de button 'solliciteer online'. Graag ontvangen we je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Puck Becht via puck.becht@accenture.com
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Accenture voert een actief diversiteitbeleid - kijk voor meer informatie op: Diversiteit en inclusiviteit bij Accenture.