Digital Innovation Expert - jij weet digitale klantoplossingen te bedenken en te realiseren

  • Competitive
  • Amersfoort, Utrecht, Netherlands
  • Permanent, Full time
  • ABN AMRO Bank
  • 18 Jan 18 2018-01-18

Digital Innovation Expert - jij weet digitale klantoplossingen te bedenken en te realiseren

  • Location: Amersfoort , Nederland
  • Area of expertise: Digital Banking , Retail Banking , Marketing & Communications
  • Organization: ABN AMRO Bank N.V.


In het kort
Klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Het digitale kanaal wint steeds meer terrein. Met nieuwe en verbeterde service bereiken we straks meer klanten dan ooit, volledig via alle digitale kanalen. De bank van morgen vraagt dus om een digitale mindset. Help jij mee in het bedenken en realiseren van onderscheidende digitale klantoplossingen bij Florius?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk
Het (door)ontwikkelen van het digitale kanaal van Florius ( https://www.florius.nl ) heeft jouw focus.
Vernieuwen, verbeteren of veranderen van producten of processen. Jouw gemaakte keuze is gebaseerd op het realiseren van zoveel mogelijk efficiency waar de klant voordeel bij heeft in zijn of haar digitale reis.

Wat jij wilt gaan doen weet je met overtuiging te brengen. Je collega's raken geïnspireerd. Een team wordt gevormd. Een bedachte oplossing wordt waar gemaakt. Dus ook het technisch draaiend krijgen in nauwe samenwerking met de collega's van IT. Niet altijd makkelijk. Zeker niet in een complexe organisatie als die van ons met diverse belangen. Maar het resultaat mag er zijn. Met jouw visie en inzet en natuurlijk kennis van zaken heb je gehoor gegeven aan wat echt belangrijk is voor onze klant. Op naar een mooie volgende stap in het verder digitaal verduurzamen van Florius.

Je werkomgeving
Florius is een gespecialiseerde hypotheekverstrekker en is onderdeel van ABN AMRO. Wij bieden moderne en flexibele hypotheekoplossingen tegen uitstekende voorwaarden. Kortom, met Florius biedt wij onze klanten de zekerheid van zorgeloos wonen. Nu en in de toekomst.

Het digital team van Florius; een team van professionals die de digitale wereld ademt. Altijd op zoek naar de beste digitale oplossingen. En dit autonoom realiseren in het agile team waar IT onderdeel van uitmaakt. Dat is waar je in terecht komt.

Je profiel
Je weet de wens van de klant te vertalen in digitale toepassingen en Florius ook in de toekomst in de top te laten meedraaien. Of je komt met oplossingen waar de klant nog niet direct aan gedacht hebt. Digitaal denken zit in jou. De meest waardevolle "digital experience" voor onze klant realiseren is wat jou drijft!

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- wo werk- en denkniveau
- aantoonbare ervaring met het bedenken, realiseren en 'live' brengen van digitale oplossingen (producten en/of processen) in samenwerking met IT
- overtuigend, analytisch sterk
- ziet kansen, komt met oplossingen, weet met kennis van zaken en humor succesvolle samenwerkingsverbanden te realiseren

We bieden
De omgeving is gebaseerd op de agile principes. Hierin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om veranderingen te realiseren. Echt impact te realiseren. Dit doe je samen met professionals in het vakgebied, los van traditionele bankhiërarchieën. En zonder opgelegde kaders. Kan jij dit aan? Past jou dit? Dan ben je helemaal op je plek bij Florius. Verder kun je er vanuit gaan dat wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Justus Damman, Manager Digital Florius, 06 21894323 of Arthur Bakker, HR Business / Talent Acquisition Consultant, 06 51152693. Wij maken graag kennis met je.