Finance Director

  • NC
  • Schoten, Flemish Region, Belgium Schoten Flemish Region BE
  • Permanent, Full time
  • Schoten
  • 16 Aug 18 2018-08-16

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019. Om ons bestuur, binnen een gezond financieel kader, in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar een (m/v):

statutair – voltijds – decretale graad

 

Jouw functie

Je coördineert de financiële activiteiten van de diensten van het lokaal bestuur (gemeente, ocmw, AGB)  en je draagt bij aan een effectief, efficiënt en zuinig beleid. Je actualiseert het financieel beleid, zorgt voor een proactieve financiële planning en vertaalt dit in innovatieve processen en systemen.

Verdere ondersteuning bied je door middel van ad-hocanalyses, projecten en adviezen ten aanzien van het managementteam of het politiek bestuur. De besluitvorming in het managementteam ondersteun je door een adequate rapportering, relevante sturingscijfers en analyses en deze informatie lever je in functie van de algemene strategie en beleidsplanning.

Ter ondersteuning van collega’s en andere stakeholders vertaal je beleid in cijfers en cijfers naar beleid. Je verantwoordelijkheid strekt zich uit over de boekhouding, de facturatie, het liquiditeitsbeheer en -planning, de financiële planning en de budgetopmaak en -opvolging en daarbij horende interne en externe contacten. In deze bepalende en strategische functie geef je rechtstreeks leiding aan een team en rapporteer je aan de algemeen directeur.

 

Jouw profiel

Je hebt de Belgische nationaliteit en behaalde een masterdiploma van universitair of gelijkwaardig onderwijs. Jouw interesse in mens en maatschappij maken van jou een financieel manager met een passie voor het lokaal bestuur. Je kan je medewerkers positief coachen en je adviezen doelgericht communiceren.

 

Ons aanbod

  • Een statutaire betrekking, een boeiende en afwisselende job met veel contacten in een stabiele omgeving.
  • Aanvangswedde met een minimum bruto jaarloon van 75.428,42 euro. Beroepservaring uit de overheidssector wordt gevaloriseerd.
  • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Interesse?

Solliciteer dan uiterlijk op 14 september 2018 om 12u30 via mail aan vanessa.debelder@schoten.be  en voeg cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma toe.

Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van drie jaar. Meer informatie over de functie en de selectieprocedure op https://www.schoten.be/node/4148