Financieel directeur (m/v)

  • Brutomaandloon: min. 5.916,82 euro, max. 8.710,65 euro.
  • Lochristi, Flemish Region, Belgium
  • Permanent, Full time
  • Gemeente Lochristi
  • 05 Oct 18

met voltijdse prestaties

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente LOCHRISTI maakt bekend dat binnenkort volgende statutaire betrekking te begeven is:

Functieomschrijving:

Je geeft leiding aan de financiële dienst,en bent tevens belast met de leiding (plannen, organiseren, opvolgen en coördineren) over de financiële activiteiten van de diensten van gemeente en OCMW Lochristi, en ziet erop toe dat de financiële situatie van deze instellingen steeds correct wordt weergegeven. Verder sta je in voor de financiële analyse, advisering en de controle van het beleid. Je draagt bij tot een effectief, efficiënt en kostenbewust bestuur Je begeleidt en ondersteunt de gemeente en het OCMW in het financieel denken. De voornaamste taken van de financieel directeur zijn decretaal bepaald.

Profiel:

  • Je hebt minstens één van volgende diploma’s, of een daarmee gelijkgestelddiploma: master in het overheidsmanagement en -beleid master in de bestuurskunde en het publiek management master in de handelswetenschappen master in de economische wetenschappen master in de toegepaste economische wetenschappen master in de rechten master in de politieke wetenschappen.
  • Je hebt minstens twee jaar relevante beroepservaring.
  • Je bent Belg.

Aanbod:

CONTRACT: Voor deze voltijdse functie (38u/week) voorzien we een vaste benoeming, na één jaar proefperiode.

LOON: Brutomaandloon: min. 5.916,82 euro, max. 8.710,65 euro. Voor het bepalen van je geldelijke anciënniteit worden overheidsdiensten volledig in aanmerking genomen, en vanaf 01.01.2019 wordt relevante privé-ervaring of als zelfstandige in aanmerking genomen voor maximum 6 jaar Extralegale voordelen: maaltijdcheques (8 euro/cheque), fietsvergoeding
(0,23 euro/km) gratis hospitalisatieverzekering (met mogelijkheid om gezinsleden aan gunstige tarieven aan te sluiten), gunstige verlofregeling (33 vakantiedagen en 14 feestdagen).

SELECTIEPROCEDURE Je slaagt voor een niet-vergelijkend,aanwervingsexamen. Slaag je voor dit examen en word je na psychotechnische proeven geschikt bevonden, dan nemen we je op in een werfreserve die drie jaar geldig is.