SENIOR ACCOUNTING & REPORTING SPECIALIST SENIOR ACCOUNTING & REPORTING SPECIALIST …

Hays
in Ghent, Flemish Region, Belgium
Permanent, Full time
Be the first to apply
Competitief loonspakket met bedrijfswagen
Hays
in Ghent, Flemish Region, Belgium
Permanent, Full time
Be the first to apply
Competitief loonspakket met bedrijfswagen

Over de organisatie
Je komt terecht in een sterk groeiende vastgoedgroep met ambitie. Het bedrijf maakt deel uit van een grotere internationale vennootschap.

Functieomschrijving:

Jouw nieuwe functie
Je maakt deel uit van het finance team waarbij je nauw samenwerkt met jouw collega in de boekhouding en de collega's van het controlling team. Je bent verantwoordelijk voor een aantal vennootschappen in de groep waarbij je verschillende domeinen voor jouw rekening neemt: boekhouding, financiële planning, rapportering en fiscaliteit. Je bereidt de kwartaal- en jaarrapportering voor en zorgt voor een grondige analyse naar het management toe. Je volgt de cash flow op en voert voorbereidend werk voor de forecasting uit. Dankzij jouw kennis van taks, ben je in staat om actief mee te werken aan transfer pricings, belastingsaangiftes en voorbereiding van de audits. Je draagt bij tot het verbeteren en digitaliseren van operationele financiële processen. Je rapporteert rechtstreeks aan de finance manager.

Profiel

Jouw profiel
Je beschikt over een masterdiploma in een financiële richting en kan rekenen op minimum vijf jaar ervaring binnen finance & accounting. Je bent vertrouwd met financiële regelgeving, rapportering, financiële planning, budgettering en cost controlling. Je hebt kennis van BE-GAAP en IFRS. Naast het Nederlands beschik je ook over een vloeiende kennis van het Engels; kennis van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over sterke communicatieskills en bent in staat om ideeën duidelijk en gestructureerd te presenteren. Je werkt vlot met computer; kennis van ERP-systemen is een troef. Je beschikt over een geldig rijbewijs B.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Het bedrijf biedt een voltijdse tewerkstelling bij een snel groeiende vastgoedgroep. Je krijgt de kans om mee te groeien in de organisatie en meer taken en/of verantwoordelijkheden op te nemen. Bovenop een competitief salaris kan je rekenen op een mooi pakket aan extralegale voordelen met o.a. maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, extra verlof, telewerk,… Het bedrijf is gelegen in Zwijnaarde en is vlot bereikbaar.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze functie als senior accounting & reporting specialist in Zwijnaarde? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Karolien Baeten via 09/266.11.59. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.

 

Hays logo
More Jobs Like This
See more jobs
Close