Deskundige financiën

  • Competitive
  • De Pinte, Flemish Region, Belgium
  • Permanent, Full time
  • Gemeente De Pinte
  • 16 Oct 17 2017-10-16

Het gemeentebestuur De Pinte is een lokaal bestuur met een 80-tal personeelsleden. De Pinte is een bruisende en actieve gemeente, landelijk maar toch zeer goed bereikbaar ook met het openbaar vervoer.

Functieomschrijving:
De financieel deskundige staat de financieel beheerder bij inzake het opmaken van de financiële nota’s van het budget en meerjarenplan. Verder werkt de deskundige financiën samen met de financieel beheerder aan het opmaken van de jaarrekening en de interne financiële audit. Ook de effectieve en efficiënte verwerking van alle boekhoudkundige documenten en gegevens en het opvolgen en afhandelen van alle verrichtingen met betrekking tot fiscale en niet-fiscale ontvangsten behoort tot de taken.

Profiel:
U bent in het bezit van een bachelordiploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs (bij voorkeur in een financiële richting).

U streeft ernaar kwaliteitsvol werk af te leveren, u bent nauwgezet en resultaatgericht. U kunt plannen en organiseren, u bent flexibel, hebt zin voor initiatief en bent zowel een teamplayer als iemand die zelfstandig taken kan uitvoeren.

Aanbod:
Een contract van onbepaalde duur op B1-B3 niveau, contractueel, voltijds, geïndexeerde brutojaarwedde van 28 949,88 euro minimum aangevuld met haard- of standplaatstoelage, maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in kosten openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenstelsel voor contractuelen, maximum 6 jaar anciënniteit voor relevante ervaring, gunstige verlofregeling, werfreserve van 2 jaar.