Dienstverantwoordelijke Financiën

  • Competitive
  • Brussels, Bruxelles-Capitale, Belgium Brussels Bruxelles-Capitale BE
  • Permanent, Full time
  • Zorg Stekene
  • 06 Sep 18 2018-09-06

Zorg Stekene is een nieuwe organisatie die erop gericht is om een (t)huis te bieden aan iedere inwoner die een bepaalde zorgvraag heeft. Om deze visie mee te helpen realiseren is het bestuur op zoek naar volgende enthousiaste medewerker (M/V):

Functieomschrijving:
Als dienstverantwoordelijke financiën werk je onder leiding van de algemeen directeur en sta je in voor de uitbouw en implementatie van een performant financieel beleid dat de organisatie in staat stelt om de organisatiedoelstellingen te realiseren. Hierbij ontwikkel en implementeer je onder meer financiële scenario’s voor de toekomst.

Profiel:

  • Je bent ofwel houder van een masterdiploma ofwel van een (professioneel) bachelordiploma accountancy-fiscaliteit waarbij je slaagt voor een capaciteitsproef
  • Je bent Belg.

Aanbod:

Men biedt jou een uitdagende, afwisselende job met een ruime verantwoordelijkheid in een nieuwe organisatie die streeft naar een plek waar het goed is om te werken. Je krijgt een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 2 jaar.

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 12 september 2018 door volgende documenten te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, recent uittreksel (niet ouder dan 3 maanden) uit het strafregister en eventueel bewijs van bijkomende opleiding en/of relevante ervaring via de button Solliciteren.

Alle inlichtingen i.v.m. de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op http://ccselect.be/vacatures/dienstverantwoordelijke-financien-a1-a3

Voor alle andere informatie kan je contact opnemen met CC Select – 02 4673540 – jobs@ccselect.be.

De capaciteitstest vindt plaats op 27 september bij CC Select – Vliegvelddreef 9, Sint-Agatha-Berchem.